Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 3 людини

"Уваги!Діти на дорозі!"

Дата: 26 вересня 2021 о 17:13
58 переглядів

Протягом тижня з 06.09 по 10.09 в філії "Яснівська гімназія" розпочався місячник "Увага!Діти на дорозі!". Класними керівниками було проведено ряд заходів:

✅ В 1 класі класним керівником Білосорочкою О.А. в цікавій ігровій формі діти ознайомилися з правилами дорожнього руху, переглянули мультфільм і визначили порушення як з боку пішохода, так і з боку водія.

Обговорили правила поведінки на дорозі у картинках. Проаналізували безпечну дорогу до школи «Як мені безпечно дістатися до школи й повернутися додому?», а також проведено практичне заняття з Правил дорожнього руху під час якого діти ознайомилися з місцями безпечного переходу проїжджої частини дороги, із дорожніми знаками.

✅ В 2 класі класним керівником Гарвасюк О.В. та асистентом вчителя Покамєстовою О.М.На початку уроку пригадуючи види транспорту, підійшли з учнями до теми «Чому треба бути уважним на дорозі». Обговорюючи та розмальовуючи різні види наземного транспорту діти називали та записали короткий опис їх особливості та відмінності один від одного. Учні ознайомилися з місцями безпечного переходу проїжджої частини дороги, із дорожніми знаками, закріпили і актуалізували знання про дорожній рух і правила безпечної поведінки на вулиці. Які є дорожні знаки, та хто повинен їх дотримуватися.

Вкінці уроку хлопці склали свій улюблений транспорт з конструктору.

✅ В 3 та 4 класі класними керівниками Іванець М.В., Іванець О.В. та асистентом вчителя Покамєстовою К.М. було проведено урок "Безпека руху на дорозі" де учнів ще раз ознайомлено з місцями безпечного переходу проїжджої частини дороги, із дорожніми знаками, закріплено знання про дорожній рух і правила безпечної поведінки на вулицях; розвивали уміння орієнтуватися на вулицях міста, виховували культуру поведінки на вулицях.

✅ В 5 класі класним керівником Король О.Т. було продемонстровано відеопрезентацію "Моя безпека - в моїх руках", проілюстровано рчд малюнків "Попереджений, отже в безпеці"та проведено лекторій "Правила безпечної поведінки в приміських та міських транспортних засобах".

✅ В 6 класі класним керівником Петровою К.Б.учні були ознайомлені з місцями безпечного переходу проїжджої частини дороги, із

дорожніми знаками, закріпити знання про дорожній рух і правила безпечної

поведінки на вулицях.

✅ В 7 класі під керівництвом класного керівника Драніка С.В. діти закріпили теоретично та на практиці знання з переходу дорожньої полоси, а також правил руху пішоходу. Деякі учні зазадалегіть підготували інформацію про деякі знаки дорожнього руху,а також певні дорожні обставини. Підготовлену інформацію учні демонстрували під час уроку на ноутбуці і усім класом розбирали деталі. Також протягом дня на перервах з учнями розглядали правила поводження учнів у шкільному автобусі, вік з якого можна керувати велосипедом, мотоциклом та автомобілем.

✅ В 8 класі класним керівником Хіміч К.Ю. разом з дітьми обговорено правило поведінки на дорозі в селі, місті, правила поводження в шкільному автобусі та знання закріплено на ситуаціях з життя.

Виховні заходи, показали, що учні мають достатній рівень знань про те, в яких місцях треба переходити вулицю, як діяти в екстремальних ситуаціях, щоб зберегти своє життя та залишити у безпеці інших. Місячник триває і робота продовжується, адже безпека життєдіяльності є однією з головних умов існування людини!

 

  

  

 

 

 

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.